Zet uw geliefde in de 'flesjes'  💕 - Voor hem

Zet uw geliefde in de 'flesjes' 💕 - Voor hem

Beste klant, wijnliefhebber,
 
De natuur komt stilletjes aan in beweging: de eerste sneeuwklokjes staan op ontluiken, de paaslelies hebben reeds hun blaadjes naar boven geduwd. Ook de mensen proberen van het eerste warme zonnestraaltje in een hoekje te genieten. Na zoveel ellende en grijze dagen kunnen we uitkijken naar 14 februari, hét moment om uw geliefde of uzelf eens ‘in de flesjes’ te zetten.

Voor hem een pakket aan €40 euro, in luxe-verpakking en ook voorzien van een ‘kleine’ verrassing:

  • 1 fles Sanfletto Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Extra Dry
    • Dit is de topregio voor Prosecco en wees er maar zeker van dat dit een ‘goeie flasse’ bubbels is; heel fijne pareling, heel fris in smaak  en vooral smaakt naar ……meer. Altijd een goede eigenschap.
  • 1 fles Chianti Riserva, Tenuta Basciano, Toscane, Italië 2016
    • Voor de eerste maal hebben we deze wijn kunnen kopen, slechts 66 flessen en ik verzeker u dat dit echt een fles is om naar uit te kijken is. Tot na Valentijn kan er van deze wijn slechts één fles aangekocht worden maar zegt het spreekwoord niet: beter één in de hand dan …….
  • 1 fles Broquel Malbec, Trapiche , Mendoza, Argentinië 2009
    • Pas binnen; we hadden reeds de 2016 maar deze 2019 overstijgt de vorige in alles met superlatieven; enkel de prijs is gebleven! Stevig en licht kruidig en voorzien van een subtiele houttoets. Gewoon nog naar de beenhouwer gaan om een ‘goe stuk’ vlees en het flesje zal een heel kort leven beschoren zijn!

 

 

Bestellen kan via lootens@wijnenlootens.be

Terug naar blog